اطلاعیه ی سامانه ی میهمانی و انتقالی نیمسال اول ۱۳۹۹-۱۴۰۰

اطلاعیه ی سامانه ی میهمانی و انتقالی نیمسال اول ۱۳۹۹-۱۴۰۰

مراحل ثبت میهمانی و انتقالی جهت نیمسال اول سال 1400-1399 :

لطفاً با دریافت و تکمیل فرم درخواست میهمانی یا انتقالی ( لطفاً جهت دریافت فرم بر روی واژه ها کلیک نمایید.) و مراجعه به سایت نقل و انتقالات با توجه به جدول ذیل درخواست خود را در سامانه ثبت نمایید.

·         لینک ثبت درخواست میهمانی

·         لینک ثبت درخواست انتقالی

undefined

لازم به ذکر است زمان شروع ثبت نام در سامانه نقل و انتقال از 99/2/15 بوده و مراجعه به سایت قبل از این زمان امکان پذیر نمی باشد.

نکات مورد توجه:

·دلایل مورد پذیرش در شورای آموزشی جهت انتقال دانشجویان

الف) ازدواج رسمی دانشجویان دختر بعد از قبولی در کنکور با ارائه مدرک عقدنامه

ب) بیماری صعب العلاج یا معلولیت دانشجو به تشخیص کمیسیون پزشکی دانشکده با ارائه مستندات

ج) فوت یا معلولیت سرپرست خانواده دانشجو به نحوی که دانشجو بعنوان کفیل خانواده شناخته شده باشد با ارائه نامه دادگستری)

··       جدول زمانبندی سامانه انتقالی و میهمانی دانشجویان بشرح جدول ذیل می باشد، دانشجو در تمام مراحل موظف است طبق تاریخهای اعلام شده با آموزش دانشگاه مبداء و مقصد تماس حاصل نماید و در صورت وجود نقص در سامانه ویرایش انجام دهد.

·       درصورت عدم مراجعه به سامانه در تاریخهای اعلام شده عواقب آن بعهده دانشجو خواهد بود.·

ضمناً طبق دستورالعمل وزارت بهداشت پس از اتمام تاریخهای اعلام شده دانشگاهها از ارسال هرگونه فرم دستی (خارج از سامانه) به دانشگاههای دیگر معذور می باشند .

( ۱ )