افتتاح سالن تشریح دانشکده علوم پزشکی ساوه

۱۰ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۵:۳۲ کد : ۳۲۷۲
در روز ۷ خرداد سالن بافت شناسی و تشریح دانشکده علوم پزشکی ساوه با حضور مسئولین دانشکده و شهرستان ساوه و دانشجویان افتتاح شد.
افتتاح سالن تشریح دانشکده علوم پزشکی ساوه

روز یکشنبه 7 خردادماه سالن بافت شناسی و تشریح دانشکده علوم پزشکی ساوه ضمن رعایت اصول و مناسک مذهبی توسط مسئولین دانشکده و شهرستان ساوه و دانشجویان مورد افتتاح و بهره برداری قرار گرفت.

دکتر کریمی ریاست دانشکده در این مراسم اشاره نمودند که با وجود دانشکده علوم پزشکی ساوه و تکمیل پروژه ها و اهداف طراحی شده انشاالله این شهرستان از لحاظ کمبود امکانات و دسترسی های پزشکی وضعیتبهتری خواهند یافت زیرا در حال حاضر نبود پزشکان متخصص و فوق تخصص به اندازه سرانه جمعیت شهری، مردم ساوه مجبور به بهره گیری از امکانات شهرهای بزرگی چون تهران و قم هستند که ما در تلاش هستیم از میزان مشکلات شهروندان بکاهیم.

در ادامه معاون سیاسی فرماندار ساوه نی ضمن تشکر از مسئولین دانشکده حمایت از سیاست و اقدامات این بخش خدمت رسان، ابراز امیدواری نمودند که طبق گفته دکتر کریمی در یک افق 10 ساله این شهرستان امکانات کامل بهداشتی و درمانی را در خود داشته باشد.افتتاح سالن تشریح دانشکده علوم پزشکی ساوه