اطلاعیه برگزاری آزمون پیش کارورزی دانشجویان پرستاری ورودی ۹۹

۲۶ تیر ۱۴۰۲ | ۱۳:۲۸ کد : ۳۳۸۸ اخبار
آزمون پیش کارورزی دانشجویان پرستاری ۹۹ در تاریخ ۴ شهریور ماه از ساعت ۷ صبح در مکان پردیس دانشگاهی ساوه برگزار می گردد.
اطلاعیه برگزاری آزمون پیش کارورزی دانشجویان پرستاری ورودی ۹۹

هدف از برگزاری آزمون پیش کارورزی، سنجش مهارت های بالینی دانشجوی کارشناسی پرستاری قبل از ورود به عرصه به منزله ارزشیابی تکوینی است. ضوابط و شرایط قبولی در آزمون صلاحیت بالینی رشته پرستاری در سال 1402 به شرح ذیل اعلام می گردد:
آزمون پیش کارورزی دانشجویان پرستاری 99 در تاریخ 4 شهریور ماه از ساعت 7 صبح در مکان پردیس دانشگاهی ساوه  برگزار می گردد.

دانشجویان موظف به رعایت کلیه ی قوانین پوششی بالین در زمان برگزاری آزمون می باشند.(فرم، اتیکت و...)

نحوه برگزاری آزمون بصورت آسکی و در 8  ایستگاه برگزار می گردد.

حداکثر نمره آزمون 20 و حداقل نمره قبولی 14 می باشد. (در صورت عدم کسب نمره قبولی ، دانشجویان مذکور جهت تصمیمات بعدی به شورای آموزشی معرفی خواهند شد و عدم حضور در جلسه امتحان چه بصورت موجه یا غیر موجه به منزله صفر می باشد و طبق مقررات رفتار خواهد شد)

فایل راهنمای دانشجویان در ذیل موجود است.

/file/download/news/1689587848-.pdf